Succeshistorier


Her har du mulighed for at læse en samling udtalelser fra personer der har været i behandling hos Hanne Bay.


Hanne fjerner Bindevævsknude og halebenssmerte

I foråret havde Hanne Bay besøg af Susi som havde en Bindevævsknude efter en operation i ansigtet. Hun fik en række Naturlig Power Ansigts Lift behandlinger, kombineret med Power Laseren til at booste hendes celler. Her er Susi’s egne ord: 

”Jeg havde set en annonce i Sydkysten om A. L. T. og Kranio-Sakral Terapi og måtte prøve det.  Efter 6 behandling og lidt hjemmearbejde er det hængende og slappe ansigt skiftet ud med et friskt og mindre slapt og rynket. En stor sidegevinst har været at en bindevævsbule i/på den ene side af næsen, er forsvundet. Ved hjælp af laserpinden. Det kunne en kirurg ikke fjerne. Og det bedste er, at et smertende haleben, der var slået skævt ved et fald på cyklen og altid generede, så jeg ikke kunne sidde i længere tid af gangen, er helt i orden og smertefrit igen.  Her havde jeg gået til fysioterapi i lang tid og havde faktisk opgivet at blive smertefri. Kan varmt anbefale Hannes behandlinger. 

- Susi”


Nakkesmerter

Jeg er en dame på 62 år. Jeg havde været til kiropraktor i 1993. Den 3. gang, d. 3 december fik jeg store problemer med nakkesmerter og jag op i hovedet. Jeg har prøvet flere behandlingsformer men det hjalp meget lidt. Jeg har været hos Hanne Bay x gange. Det har nedsat mine problemer meget, og jeg bliver fortsat behandlet for at blive mine problemer kvit. Jeg har som sidegevisnt fået renset mine bihuler, og noget eksem jeg havde fået, er blevet betydeligt pænere.


- Irene P

Urolig søvn

Min søn Lasse blev født d. 9. Maj 2006 ved sugekop. Det gjorde at han var i ubalance. I de første 6 uger efter fødslen var han stort set umulig at lægge fra mig og kunne ikke sove alene i hverken vugge eller barnevogn. Derfor valgte jeg på min mors opfordring at søge hjælp hos Hanne Bay. Allerede et par dage efter første behandling sov Lasse sin første nat alene i vuggen.
Samtidig begyndte han også at sove i sin barnevogn i én til to timer af gangen.
Det var tydeligt under selve behandlingen at Lasse var berørt, han lå helt stille og sov altid mindst 2 timer efter behandlingen.
Efter i alt 4 behandlinger er Lasse et meget mere balanceret barn og sover for sig selv i både barnevogn og vugge.


- Lasse Juul Jensen (Mor: Katrine Andersen)

Kraftige spændingshovedpiner

Jeg havde i lange tider gået med kraftige spændings-hovedpine og var generelt meget øm i mine kæber. Jeg havde set en annonce i Sydkysten, (lokalavis) og her var det bl.a. nævnt at Kranio-Sakral Terapi kunne afhjælpe dette. Efter bare 1 behandling var mine spændingshovedpiner væk og jeg kunne mærke en markant forskel efter behandlingen. Jeg har fået en bedre tandstilling og jeg kan meget nemmere børste længst bagerst i munden.  

- Lotte

Hovedpine og spændinger i forbedring

Jeg er en pige på 19 år. De sidste fem år har jeg stort set haft hovedpine konstant, og spændinger i nakke og skuldre. Det har været helt ulideligt til tider. Min koncentration har virkelig været lille, og min lunte har været meget kort til tider.
Jeg har prøvet forskellige behandlings-metoder, så som: kiropraktor, zoneterapi og fysioterapi. Men disse har kun hjulpet i kort tid af gangen og så kan man starte forfra igen med behandlingen. Hovedpinepiller har også været en del af den daglige indtagelse. Men så fik jeg anbefalet Kranio-sakral terapi. I starten var jeg meget skeptisk overfor det, men en dag læste jeg en artikel om Hanne i Sydkysten og jeg opsøgte hende. Jeg har været hos Hanne tre gange nu og jeg kan helt klart mærke en forbedring. Jeg døjer sjældent med hovedpine , spændingerne er på vej væk, jeg slapper meget bedre af og jeg kan koncentrere mig bedre om ting nu. Jeg vil helt klart på det varmeste anbefale Kranio-sakral terapi og Hanne.


 
- Dorthe Hansen.

Bi-hulens irriterende

En månedlang udmattende forkølelse var begyndt at udvikle sig til bihulebetændelse. Jeg besluttede mig for at konsultere Hanne. Midt under KST-behandlingen bad Hanne mig rense næse og svælg ved at harke godt igennem, hvorefter en sand forløsning fandt sted. Ét enkelt besøg under Hannes helende hænder og jeg blev i bogstaveligste forstand snotfri.


 
- Charlotte Monby

Skeptisk ved start

Jeg har i mange år lidt af dårlig ryg, således at jeg i dag er på fleksydelse. Jeg havde mange smerter, og har gennem årene søgt mange forskellige former for hjælp. Men det hjalp ikke rigtigt. Men så hørte jeg om Hanne, og med stor skepsis besøgte jeg hende, og tænkte lad det komme an på en prøve. Og det virkede, så min skepsis blev gjort til skamme. Jeg har derefter kun brugt Hanne som behandler, og hun har hjulpet mig hver eneste gang. Jeg synes stadig det er helt utroligt, men det virker."

- Bente Bentzen.

Ryggen og nakken har det bedre

Jeg er en 19-årig pige, som for snart 3 år siden forstuvede 5. og 6. nakkehvirvel. På hospitalet blev jeg scannet, og de sagde at jeg skulle gå med en nakkekrave i 2 uger og så ville det gå over. Jeg har døjet med ondt i ryggen og nakken lige siden. Jeg har prøvet de fleste behandlingsformer for at få det bedre. Jeg har gået til Fysioterapi, kinosolog, akupunktur, massage, zoneterapi og kiropraktor. Jeg startede hos Hanne fordi jeg blev anbefalet denne behandlingsform. Jeg er super glad for at komme der, behandlingerne er mere længerevarende end de andre, man kan virkelig mærke at der sker noget når hun behandler én, og man har en dejlig fornemmelse i kroppen når man går derfra. Jeg har været til behandling tre gange nu og jeg synes at der er sket en klar forbedring i min krop. Hanne går ikke bare ind og retter min ryg og nakke, hun behandler hele kroppen og går ind og retter de ting der skal rettes op på. Behandlingsformen er dejligt afslappende, det gør slet ikke ondt, tværtimod! Man ligger bare og slapper af og nyder at mærke at der sker en masse forandringer i ens krop. Jeg var lidt skeptisk i starten, det bliver man når man har prøvet så meget som ikke hjælper, men tvivlen forsvandt med det samme. Jeg er ikke i tvivl om at Kranio-sakral terapi og Hanne Bay kan hjælpe mig med at slippe af med langt de fleste af de smerter jeg lider af i min dagligdag."

- Mia Schouw.

Artikler om Hanne Bay

Der er skrevet mange artikler om Hanne Bay igennem årene. Læs dem alle

herCAPTCHA image
Skriv teksten fra billede nedenforChristianshavn Torv

Dronningensgade 48, 2 tv.
1420 København K

Solrød Strand

Solrød Center 80 2.tv
2680 Solrød Strand

Hanne Bay

bay@hannebay.dk
Mob: 26 28 67 38