Kranio-Sakral Terapi

Kranio-Sakral systemet består af knoglerne i kraniet, rygsøjlen og korsbenet, samt membranerne omkring hjernen og cerebrospinalvæsken som cirkulerer i og omkring hjernen. 

Kranio-Sakral Terapi frigører eventuelle spændinger mellem knoglerne og afspænder membranerne, så cerebrospinalvæsken, og blodets cirkulation forbedres. Jeg afspænder centralnervesystemet via Social Engagement Protocol. 

Filosofien bag Kranio-Sakral Terapi er at kroppen som udgangspunkt har de nødvendige ressourcer til at korrigere sig selv. Jeg stimulerer dette ved "sommerfugle-lette" tryk og bevægelser forskellige steder på hovedet og kroppen.

Find mere information om priser her

For bestilling af en tid eller mere information, kontakt Hanne Bay her


Succeshistorier

Kraftige spændings hovedpiner

Jeg havde i lange tider gået med kraftige spændings-hovedpine og var generelt meget øm i mine kæber. Jeg havde set en annonce i Sydkysten, (lokalavis) og her var det bl.a. nævnt at Kranio-Sakral Terapi kunne afhjælpe dette. Efter bare 1 behandling var mine spændingshovedpiner væk og jeg kunne mærke en markant forskel efter behandlingen. Jeg har fået en bedre tandstilling og jeg kan meget nemmere børste længst bagerst i munden.  

- Lotte

Hovedpine og spændinger i forbedring

Jeg er en pige på 19 år. De sidste fem år har jeg stort set haft hovedpine konstant, og spændinger i nakke og skuldre. Det har været helt ulideligt til tider. Min koncentration har virkelig været lille, og min lunte har været meget kort til tider. Jeg har prøvet forskellige behandlings-metoder, så som: kiropraktor, zoneterapi og fysioterapi. Men disse har kun hjulpet i kort tid af gangen og så kan man starte forfra igen med behandlingen. Hovedpinepiller har også været en del af den daglige indtagelse. Men så fik jeg anbefalet Kranio-sakral terapi. I starten var jeg meget skeptisk overfor det, men en dag læste jeg en artikel om Hanne i Sydkysten og jeg opsøgte hende. Jeg har været hos Hanne tre gange nu og jeg kan helt klart mærke en forbedring. Jeg døjer sjældent med hovedpine , spændingerne er på vej væk, jeg slapper meget bedre af og jeg kan koncentrere mig bedre om ting nu. Jeg vil helt klart på det varmeste anbefale Kranio-sakral terapi og Hanne.   

- Dorthe Hansen. 

 

Artikler om Kranio Sekral Terapi

Stresser af med Kranio Sekal Terapi

Sydkysten  
Januar 2006

Artikel - Sydkysten - 01-2006.pdf

 

 

Søndag
Oktober 2006

Artikel om Kranio Sakral Terapi

Artikel - Søndag - 10-2006.pdf

 
 

Menu

Book en tid

Book din behandling i dag på: 

Telefon: 26 28 67 38
E-mail: bay@hannebay.dk

Christianshavn Torv

Dronningensgade 48, 2 tv.
1420 København K

Solrød Strand

Solrød Center 80 2.tv
2680 Solrød Strand

Hanne Bay

bay@hannebay.dk
Mob: 26 28 67 38