Naturlig Power Ansigts Lift

Naturlig Power Ansigt Lift er et unikt Hanne Bay koncept

Naturlig Power Ansigt Lift er en sundheds fremende behandling der er sammensat af en palet af forskellige behandlingsmetoder som bl. a. Ergoterapi, Kranio sakral terapi, ansigtløftnings teknikker (A.L.T.), Bindevævs- og organ massage, boonen binding , triggerpunktmassage, median og Laser terapi der booster cellerne i ansigtet og glatter de dybeste linjer ud. Alt sammen udført med Hanne Bays unikke blide, varme og kyndige hænder.

Naturlig Power Ansigt Lift benytter den særlige A.L.T. teknik der er en blid men særdeles effektiv metode til at forynge ansigtets udseende. Ved metodisk at massere alle 97 muskler i ansigtet, hovedbund, nakke, hals og øverste del af skuldrene, fjernes ophobet stress fra ansigtets hud og muskler og et ungt og afslappet og glat udtryk kommer til syne igen, mens kroppen afslappes.


Resultat

Efter en Power Ansigts Lift behandling vil du opleve hvor effektiv 50 min blid og behagelig ansigtmassage kan være. Hele din krop er smeltet og opsparet stress og myoser er aftagende. Du er fyldt med mere energi og overskud. Nakken er smidig samt mere bevægelig.  Ansigtet er synlig mere levende, elastisk og ansigt formen er mere symmetrisk og tilbage til din oprindelige grundform. Rynkerne fremstår mindre skarpe, små linjer udglattes og halsen blive længere og mere glat. Øjnene, samt kind benene løftes. Myoserne af-spændes i kæberne, der er mere bevægelige. Naturlig Power Ansigt Lift er meget effektiv ved lammelser af forskellige årsager og afspænding efter tandlæge arbejde. 

Find mere information om priser her

For bestilling af en tid eller mere information, kontakt Hanne Bay her

Behandlinger

Der findes 2 forskellige behandlings varianter af Naturlig Power Ansigt Lift. 

Naturlig Power Ansigt Lift forløb med 6 behandlinger

Naturlig Power Ansigt Lift består af 6 behandlinger à 50 min der bygger ansigtet op fra dets fundament og går i dybden.  Ud over den unikke behandling beskrevet ovenfor, bliver du også undervist i en metode hver gang, så du selv kan vedligeholde dit ansigt. Der også muligt at købe en DVD om 10 metoder i Naturlig Power Ansigt Lift. Se flere detaljer nedenfor. 

Interval

Der kan gå fra en uge til en måned imellem dine behandlinger. Alt efter hvor tålmodig du er eller hvor mange spændinger du har. Du skal aldrig have de 6 behandlinger igen. Dog er det godt at vedligeholde ansigtet, der påvirkes ved stress, ude kommende påvirkninger, myoser  eller bare fordi behandlingen er vane dannede dejlige. 

Opfølgning på Naturlig Power Ansigt Lift behandling

Efter afsluttet forløb, kan du, efter ønske, få en opfølgning på din Naturlig Power Ansigt Lift, så den bliver vedligeholdt og holder. 


Brush-up Naturlig Power Ansigt Lift 

Denne behandlingen er en enkelt stående behandling, der er sammensat så det gør en forskel. 


Succeshistorier

ALT-behandlingen har givet mit ansigt nyt liv! 

Jeg mødte op til den første af de 6 behandlinger med et ansigt, der var fyldt med spændinger efter en lang periode med tab og sorg – udtrykket var træt, jeg havde fået mange ”negative” rynker, og den højre side af mit ansigt, som jeg fik læderet ved et trafikuheld som 17-årig, føltes dødt og hængende. Allerede efter den første behandling, som iøvrigt var utroligt behagelig, kunne jeg mærke, at der blev løsnet op i det område, der blev arbejdet med, og efter de 6 behandlinger føles min hud og mit ansigt nu meget mere afslappet og levende. Jeg synes, jeg har fået et mildere og mere opmærksomt udtryk, hvilket var mit ønske, og der er kommet mere følelse omkring arvævet i den højre side af mit ansigt. Iøvrigt er jeg også begyndt at smile mere

Annette Kjeltoft 60 år

Se flere før og efter billeder, til venstre på siden. 

Artikler om Naturlig Power Ansigt Lift

Der er skrevet mange artikler om Hanne Bays unikke Naturlig Power Ansigt Lift behandling igennem de sidste 10 år. Find alle artikler her. Nedenfor er et udvalg af nogle af de artikler der er skrevet i medierne. 

Væk med rynkerne uden kniv eller medicin

Børn og Fritid
April/Maj 2011

Artikel - Børn og Fritid - 04-2011.pdf

 

 

Forkæl din mor

Familie Journalen 
Maj 2010

Artikel - FamilieJournalen - 05-2010.pdf

 

 

Skønhedsfix uden kniv

Kosmetik 
Januar 2010

Artikel om Naturlig Power Ansigt Lift

Artikel - Kosmetik - 01-2010.pdf

 

 

Naturlig ansigtsløft

Køge Onsdag 
September 2009

Artikel - KøgeOnsdag - 09-2009.pdf

 


 

Væk med rynkerne - uden kirurgi

Go'Beauty 
Forår 2009

Artikel - GoBeauty - 03-2009.pdf 


 

DVD med 10 metoder til Naturlig Power Ansigt Lift. Inc brochure

DVD'en om Naturlig Power Anisigts Lift indeholder 10 metoder så du enkelt og effektiv kan vedligeholde dit eget ansigt. Det er de samme metoder du lærer under Naturlig Power Ansigt Lift behandlingen med de 6 behandlinger. På DVDen ser du en model blive behandlet, og den store forandring det giver. Derefter forevises metoderne på Hanne Bays ansigt. Der kommer hvide pile der hvor musklerne ligger. Hanne Bay giver dig forklaringer og baggrundsviden undervejs gennem alle de 10 metoder. Den vedlagte brochure har en tegning pr. øvelse, med en skriftlig beskrivelse af metoden og baggrundsviden. Brochuren er lige til at stille ved dit spejl så du har dem til at kigge efter.

Læs mere om DVD'en og se en trailer her

DVD'en koster kun kr. 169,- og kan bestilles hos Hanne Bay ved at udfylde kontakt formularen her


 

 

 

 

Menu

Book en tid

Book din behandling i dag på: 

Telefon: 26 28 67 38
E-mail: bay@hannebay.dk

Christianshavn Torv

Dronningensgade 48, 2 tv.
1420 København K

Solrød Strand

Solrød Center 80 2.tv
2680 Solrød Strand

Hanne Bay

bay@hannebay.dk
Mob: 26 28 67 38