Sådan foregår behandlingen

Vi starter med en samtale for at få en beskrivelse af din situation og problemer, samt en kort test af din bevægelighed i ryg og nakke. Jeg har naturligvis fuld tavshedspligt.

Jeg arbejder med “det hele menneske”, det vil sige, at jeg prøver at finde den bagved liggende årsag til en ubalance frem for kun at fjerne symptomerne.

Selve behandlingen foregår liggende på en briks, iført tøj, hvor du kan koble af og nyde den behagelige dybe afspænding til afslappende musik. Undervejs i behandlingern vil jeg veksle
mellem en række forskellige teknikker i en kombination, som er tilpasset dit behov, for at give dig den størst mulige effekt.

Kranio-Sakral behandlingen foregår ved "sommerfugle-lette" tryk forskellige steder på hovedet, nakken, ryggen og korsbenet.

Under healingen (varme hænder) vil jeg fokusere mine tanker som et styrende redskab for, hvor energien skal hen, og hvordan den skal se ud, og skaber mentale kanaler hvor energien kan flyde til de steder som er i ubalance.

Jeg benytter desuden piskesmælds teknikker, trykpunkts massage, bone-bending samt bindevævsmassage.

Behandlingen afsluttes med en samtale, hvor jeg beskriver, hvad jeg har lavet og de oplevelser/informationer jeg har indsamlet undervejs. Du har mulighed for at fortælle om dine oplevelser under behandlingen. Desuden testes din bevægelighed igen for at se hvilke fysiske ændringer, der er sket.

De oplevelser, der kan komme kan eksempelvis være snurren i kroppen, oplevelse af varme eller lys, synliggørelse af følelser der er gemt i under- bevistheden, glæde, psykisk overskud, og afslappethed.

Der kan også være forbigående let fysisk smerte ved løsning af bundne energier, eller træthed mens energien optages i kroppen.

Der er nogle få der ikke vil opleve noget overhovedet under første behandling, men først oplever lindring på længere sigt. Der er ikke 2 behandlinger som opleves ens

Menu

Book en tid

Book din behandling i dag på: 

Telefon: 26 28 67 38
E-mail: bay@hannebay.dk

Christianshavn Torv

Dronningensgade 48, 2 tv.
1420 København K

Solrød Strand

Solrød Center 80 2.tv
2680 Solrød Strand

Hanne Bay

bay@hannebay.dk
Mob: 26 28 67 38